Name it Kinderkleding

Nadat de Summersale van Z8 een enorme succes voor ons is geweest zijn we deze keer uitgenodigd om een project voor Name it kinderkleding uit te voeren. Hiervoor gaat het dan om de kinderkleding collectie voor de zomer van 2018 waar we overigens in de komende maanden al mee van start gaan zodra de nieuwe outfits ontworpen zijn en klaar liggen voor de footshoots. Ondertussen zijn we al flink bezig om de locaties te bekijken waar we gaan werken en tevens zorgen we alvast voor de juiste belichting om de outfits van Name it zo goed mogelijk naar voren te kunnen brengen.

We hebben hiervoor al een aantal idee├źn op tafel gelegd en deze uiteraard met Name it besproken. We gaan deze keer afstand doen van alle zonnige lekken en doen het indoor. Een mooi voorbeeld van een van onze foto-shoots kun je bekijken op amazingkids.nl waar we een paar proeven hebben mogen plaatsen om te kijken of het idee zich aan onze wensen aanpaste.

De kinderkleding van name it staat bekend er altijd net even ietsje anders uit te zien dan de rest van de kinderkleding die er op de markt verkrijgbaar is, waardoor het ondertussen een zeer geliefd merk onder de ouders en kinderen van deze tijd is geworden. Ook tieners zijn dol op Name it omdat de fantastische outfits voor deze groep precies bij hun leeftijd past. De tiener van nu ziet zich graag vlot gekleed en dat kan met Name it. De fantastische kleuren die dit merk in zijn kinderkleding verwerkt zal voor de zomercollectie een belangrijke rol spelen voor de fotoshoots. Wij voelen er onszelf al heel enthousiast over om eraan te kunnen beginnen en zullen zonder meer de aankomende maanden hiervan wat voorproefjes gaan publiceren.