Indoor en outdoor marketing

 

Het kan allemaal bij ons! We hebben vele indoor locaties over de hele wereld waar we in onze studio´s de mooiste en doeltreffendste reclames in elkaar knutselen. Mocht u speciale wensen hebben voor een specifieke reclame, dat kan ook. Wij zijn gericht om naar onze klanten te luisteren over wat ze in gedachten hebben en maken de tijd om het allemaal eens rustig en op een professionele manier te bekijken. In onze studio’s hebben wij alles onder een dak. Dat betekent dat zowel de medewerkers, designers, modellen( indien nodig) en de technische dienstverleners aanwezig zijn wanneer wij met uw reclame aan de slag gaan. U mag dan ook gerust mee komen kijken hoe het allemaal verloopt terwijl wij de reclame in elkaar zetten voor u.

 

Outdoor evenementen worden over de hele wereld en op allerlei soorten locaties gedaan. Dat kan dus in de woestijn, stad, of jungle zijn en hangt er helemaal vanaf waar de reclame over gaat en waaruit deze van samen hangt. Met ons team over de hele wereld verspreid hebben wij altijd medewerkers aanwezig die klaar staan om aan een project te beginnen terwijl onze reclame professionals onderweg zijn naar het punt waar de shooting plaats zal vinden. Al onze outdoor reclames worden van tevoren binnen het bedrijf bedacht en bewerkt zodat we op de locatie meteen aan de slag kunnen om het werk zo goed en zo snel mogelijk te kunnen leveren.

 

Marketing

Marketing is voor veel bedrijven een belangrijk onderdeel, wij houden ons dan ook actief bezig met marketing campagnes voor specifieke doelgroepen. In vele gevallen vragen we onze klanten om aanwezig te zijn en aan ons over te brengen wat ze in gedachten hebben en de specifieke doelgroepen van hun bedrijf te kunnen bestuderen om de campagne zo goed mogelijk naar voren te brengen en de doelgroepen te bereiken. Bij de marketing campagne is inbegrepen de media inkoop en media uiting op deze manier kunnen wij een zeer effectieve campagne opbouwen zonder tussenkomst van derde. Alles onder een dak dus!