De summersale van Z8

In de afgelopen weken zijn we druk bezig geweest in samenwerking met z8 om de Summer Sale zo goed mogelijk weer te geven. Ondertussen is z8 alweer volop in de uitverkoop en zijn we natuurlijk al weer nieuwe idee├źn aan het ontwikkelen voor het volgende seizoen. De Summer Sale van z8 is bedoelt voor de gehele zomercollectie en hebben we dus een enorm aantal foto-shoots gedaan om deze zo goed en duidelijk mogelijk te laten voorkomen. De achtergronden werden indoor voorbereidt zodat de kleintjes niet onder de zon of regen hoefden te komen en het voor de moeders een paar zorgeloze dagen beloofde te zijn.

 

Z8 is trendy en van deze tijd

Z8 staat bekend als een van de meest trendy merken van kinderkleding met een speciale aandacht die gericht staat naar de wensen van de kinderen. De outfits worden dan ook tot in de uiterste details verzorgd en vervaardigd van hoog kwaliteitsmateriaal. Dit konden we ter plaatse vernemen toen we aanwezig waren bij de foto-shoots. Alle artikelen van dit merk zijn vervaardigd in dubble-stitch wat betekent dat de kledingstukken lang mee zullen gaan en dus uiterst geschikt zijn voor kinderen die graag buiten spelen. De kleurencocktail maakt deze outfits nog vrolijker en staan dan ook klaar om in de Summer Sale te gaan knallen samen met de accessoires die perfect bij alle kledingstukken passen en er een mooi geheel van maken. Je kunt Z8 online kopen of in 1 van de fysieke winkels.

Wij hopen in ieder geval ons beste te hebben gedaan en de Summer Sale zo goed mogelijk voor u naar voren te hebben gebracht. Bent u geïnteresseerd in een vergelijkbare reclame site neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of kom even bij ons langs dan bespreken we samen onder een kop koffie wat de beste optie voor uw bedrijf kan zijn. Onze medewerkers helpen u graag verder.