Contact

 

Neem contact met ons op wij zullen u graag van dienst zijn. Waar u zich ook bevindt er is altijd wel een rdv-reclamebureau bij u in de buurt. Onze prijzen zijn beschreven in de valuta van uw land. Mocht u speciale wensen hebben dan kunnen deze prijzen uiteraard veranderen, waarvoor we u dan ook vriendelijk vragen eerst met ons in contact te komen om de mogelijkheden te bespreken.

U kunt bij ons terecht van maandag tot vrijdag van 9 tot 5. Mocht u en project bij ons hebben lopen dan kunt u ook in de weekenden bij ons terecht voor alles wat te maken heeft met werk waar we voor u mee bezig zijn op dat moment. Hebt u vragen over een specifiek project gelieve dan contact op te nemen met de projectmanager die u aangewezen werd bij het contract. Als u eenmaal getekend hebt voor een project dan kunnen hier geen veranderingen meer in aangebracht worden tenzij u erop staat een specifieke verandering aan te brengen in overeenkomst met uw projectmanager, hiervoor worden dan wel extra kosten voor in rekening gebracht. Hebt u reclamespots die al eerder bij ons zijn gemaakt dan hebben wij u zonder twijfel in onze database staan en hoeft u de vereiste documenten niet meer mee te brengen wanneer u weer met ons wil gaan werken.

 

Alle facturen worden elektronisch verwerkt en kunt u rechtstreeks vanuit uw account downloaden, wij sturen dan ook geen facturen op papier. Ook de status van uw opdracht kunt u via uw account bekijken of via de link die u na de bevestiging van ons krijgt toegestuurd, zodat u de vordering van het project met ons mee kunt bekijken. Onze klanten zijn centraal voor ons en staan wij dus altijd klaar om naar uw idee├źn te luisteren om deze in de projecten te verwerken als dat nodig zou zijn. Als we verder nog iets voor u kunnen betekenen kom dan gerust even langs of neem direct contact op met uw projectmanager wij staan graag voor u klaar

 

Laat uw vertrouwen in onze handen achter dan zullen wij u verbazen met een meesterwerk op reclame gebied!